Следвайте Гласове в ТелеграмМакрон е грижовен французин. Като всички французи, изключително

...
Следвайте Гласове в ТелеграмМакрон е грижовен французин. Като всички французи, изключително
Коментари Харесай

Макрон много го е грижа за Нигер: Оттам Франция взима 1/3 от необходимия й уран, а 290 деца умират от глад всеки ден

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Макрон е грижлив французин. Като всички французи, извънредно доста го е грижа за демокрацията в Нигер.

От години Франция управлява валутата на Нигер, обезпечава си 1/3 от нужния й уран оттова, защото французите са най-зависима от нуклеарна енергетика страна в света (72% дял). Нигер е главният снабдител на уран за Европа и най-много Европейски Съюз, следвана от Русия и Казахстан.

Въпреки това Нигер е седмата най-бедна страна в света, 290 деца всеки ден умират от недохранване, 40% от децата са доста под естественото тегло, над 35% от популацията е с изострен дефицит на храна. Няма изключително предпочитание да се покаже смъртността от минното дело и заплатите там, само че хей, французите са по-важни за нас, дали са ни кроасаните и мухлясалите сирена.

Когато се разпалват хората в Нигер, французите услужливо се намесват и избавят законната там ръководеща послушна прослойка, като назовава бунтовниците с прилагателни като " терористи " и " хунта ". Винаги се появяват и ислямисти отнякъде. Въпреки, че главната цел на бунтовниците е да изгонят ислямисти и французи, французите също настояват, че се борили против появилите се изведнъж ислямисти от Боко Харам да вземем за пример, и избавят Нигер от тях. И постоянно ислямистите се появяват, когато има протести.

Французите имат цяла мрежа от военни бази в тези 14 страни, ползващи африканския франк за валута, и когато някоя от тях се разпалва, Франция кара васалите им от всички останали страни да скочат против нея.

Макрон също съобщи, че Нигер нямала да съществува без французите. Макрон е героичен мъж, който го е грижа за хората на Нигер!

И знаете ли какво е най-хубавото? Той го е грижа и за България, загатва ни в речите си за Нигер. Какво в случай че стане прелом в България и желаят да сменят президента? Добре, че имаме французите!

Ехо, паветниците, чухте ли какво сподели Макрон?

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР